03:17 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το βίντεο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με δημοσιογράφους, σχολιάζει με ανακοίνωσή του, το Γραφείου Τύπου του Προέδρου.

Γραπτή δήλωση εξέδωσε το Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και συγκεκριμένα ο διευθυντής του γραφείου Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Η δήλωση αφορά σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, και στο οποίο ο Νίκος Αναστασιάδης ζητά από τους δημοσιογράφους να μην ερωτηθεί για το θέμα του ρεπορτάζ του Al Jazeera. 

Στην σχετική δήλωση τονίζεται χαρακτηριστικά τα εξής: 

«Επειδή είδε το φως της δημοσιότητας βίντεο, το οποίο, δυστυχώς, αφήνει λανθασμένες εντυπώσεις για τον σεβασμό που τρέφει ο Προέδρος της Δημοκρατίας προς τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσερχόμενος σε χώρο εκδήλωσης και, αφού τον πλησίασαν τα τηλεοπτικά συνεργεία, τους ζήτησε, off the record, να μην ερωτηθεί για το βίντεο του Al Jazeera, και ο λόγος ήταν επειδή ο ίδιος δεν είχε την ευκαιρία μέχρι εκείνη την ώρα να το δει.

Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, φανέρωσε τη δυσαρέσκειά του για το ζήτημα των «χρυσών διαβατηρίων» που έχουν προκαλέσει αναστάτωση στη χώρα.

Μάλιστα, προειδοποίησε τους δημοσιογράφους να μην τον ρωτήσουν για την υπόθεση «για να μην τους πάρει ο δαίμονας», όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο που δημοσιοποίησε η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης».

Tags:
χρυσή βίζα, βίζα, δημοσιογράφοι, βίντεο, Νίκος Αναστασιάδης, Κύπρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK