01:40 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έκρηξη σε αποθήκη με πυρομαχικά κοντά στην Ιντλίμπ της Συρίας, σύμφωνα με το Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

Μια αποθήκη με πυρομαχικά και ουσίες που περιέχουν χλώριο, την οποία είχαν προετοιμάσει για προβοκάτσια τρομοκράτες, ανατινάχτηκε στη Συρία περίπου 13 χιλιόμετρα βόρεια της Ιντλίμπ, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Κέντρου Συμφιλίωσης για τη Συρία του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας κατά την καθημερινή ενημέρωση την Τετάρτη.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στις 11 Οκτωβρίου, στην περιοχή του χωριού Maarrat al-Ikhwan [13 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Ιντλίμπ], μια αποθήκη με πυρομαχικά και ουσίες που περιέχουν χλώριο, την οποία είχαν προετοιμάσει για προβοκάτσια με χημικά τρομοκράτες  ανατινάχτηκε» δήλωσε Αλεξάντερ Γκρινκίβιτς.

Πρόσθεσε επίσης ότι τέσσερις τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένων πολιτών από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, πέθαναν από ασφυξία στο σημείο της έκρηξης.

Την Τρίτη, ο αντιναύαρχος Αλεξάντερ Γκρίνκεβιτς, αναπληρωτής επικεφαλής του Κέντρου για τη Συμφιλίωση στη Συρία του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, ανέφερε κατά την καθημερινή ενημέρωση ότι το κέντρο είχε στοιχεία ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες στην Ιντλίμπ προετοιμάζουν μια νέα προβοκάτσια χρησιμοποιώντας χλώριο στο Σφουχόν, ένα χωριό στη Νότια Ιντλίμπ.

Tags:
Ιντλίμπ, προβοκάτσια, πυρομαχικά, έκρηξη, Ρωσία, Συρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK