18:01 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια τρομακτική υπόθεση κακοποίησης αποκαλύφθηκε στο κρατίδια Χαριάνα, στα βόρεια της Ινδίας, με θύμα μια 35χρονη γυναίκα που κρατούσε ο σύζυγός της φυλακισμένη σε τουαλέτα για πάνω από 1,5 χρόνο.

Μια 35χρονη γυναίκα έζησε φυλακισμένη για πάνω από 1,5 χρόνο στην τουαλέτα όπου την κλείδωσε ο σύζυγός της, προτού εντοπιστεί και διασωθεί από την αστυνομία της πόλης Χαριάνα.

Παρότι ο φερόμενος δράστης ισχυρίστηκε πως ήταν «νοητικά ασταθής», οι διασώστες διέψευσαν κάτι τέτοιο.

Ο Ναρές, ο σύζυγος της γυναίκας, υποστήριξε πως η γυναίκα του δεν εμφάνιζε καμία βελτίωση παρά τις πολλές επισκέψεις στο γιατρό, κάτι που τον οδήγησε, όπως είπε, να λάβει ακραία μέτρα, καθώς η γυναίκα δεν υπάκουγε στις εντολές του.

«Τη βρήκαμε κλειδωμένη μέσα στην τουαλέτα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε πως ήταν αναγκασμένη να ζει σε απάνθρωπες συνθήκες για τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Ο σύζυγός της δεν της έδινε κανονική τροφή και πόσιμο νερό» ανέφερε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της οργάνωσης για την Προστασία των Γυναικών και την Απαγόρευση του Γάμου παιδιών, που ηγήθηκε της επιχείρησης διάσωσης της γυναίκας.

Σύμφωνα με το επικεφαλής της έρευνας, το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 17 χρόνια και έχουν μαζί τρία παιδιά. Ο άνδρας, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Αρχείου Εγκλήματος της Ινδίας, το κρατίδιο Χαριάνα διατηρεί ένα από τα χειρότερα ποσοστά όσον αφορά τα εγκλήματα κατά γυναικών, μαζί με τα κρατίδια Ασσάμ και Ρατζαστάν.

Tags:
κακοποίηση, Ινδία, τουαλέτα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK