22:00 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αποκάλυψε πως τρομοκρατική ομάδα έχει εξαπολύσει επιθέσεις στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ στη Συρία.

Στοιχεία για επιθέσεις από τρομοκρατική παραστρατιωτική ομάδα στην Ιντλίμπ της Συρίας, δημοσιοποίησε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης, ο αναπληρωτής επικεφαλής του Κέντρου για τη Συμφιλίωση στη Συρία, του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε ο ναύαρχος Αλεξάντερ Γκρίνκεβιτς, μέλη της ομάδας Γιαμπχάτ αλ-Νούσρα, έχουν πραγματοποιήσει 21 επιθέσεις στη ζώνη αποκλιμάκωσης στην Ιντλίμπ.

Συνολικά «21 επιθέσεις καταγράφηκαν στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ, από τις θέσεις της τρομοκρατικής ομάδας Γιαμπχάτ αλ-Νούσρα» δήλωσε ο Ρώσος ναύαρχος στην ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε.

Όπως διευκρίνισε ο Γκρίνκεβιτς, τις τελευταίες 24 ώρες, δεν καταγράφηκε κανένας βομβαρδισμός από παράνομες ένοπλες ομάδες οι οποίες ελέγχονται από την Τουρκία.

Tags:
ρωσικό υπουργείο Άμυνας, Ιντλίμπ, Τουρκία, βομβαρδισμοί, τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατική επίθεση, ναύαρχος, Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία, πόλεμος στη Συρία, Συρία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK