18:23 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ρωσικό μαχητικό Su-27 αναχαίτισε και συνόδευσε μακριά από τον ρωσικό εναέριο χώρο δύο Μιράζ 2000 της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην αναχαίτιση δύο μαχητικών αεροσκαφών Μιράζ 2000 της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα προχώρησε ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος τύπου Su-27, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Άμυνας της Ρωσίας (NDCC).

Σύμφωνα με το Κέντρο, στις 26 Οκτωβρίου, τα ραντάρ των δυνάμεων αεροπορικής άμυνας της νότιας στρατιωτικής περιοχής της Ρωσίας εντόπισαν δύο αεροπορικούς στόχους που πλησίαζαν τα ρωσικά σύνορα πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.

«Για να προσδιοριστούν οι αεροπορικοί στόχοι και να αποφευχθεί η παραβίαση των ρωσικών κρατικών συνόρων, απογειώθηκε ένα μαχητικό Su-27. Το πλήρωμα του ρωσικού μαχητικού αναγνώρισε τους αεροπορικούς στόχους ως δύο πολεμικά αεροσκάφη τύπου Μιράζ 2000 της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας και στη συνέχεια τα συνόδευσαν πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μετά την απομάκρυνση των ξένων στρατιωτικών αεροσκαφών από τα ρωσικά σύνορα, το ρωσικό μαχητικό επέστρεψε με ασφάλεια στη βάση. Όλες οι πτήσεις του Su-27 πραγματοποιήθηκαν αυστηρά σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες για τη χρήση του εναέριου χώρου.

«Δεν επιτρέπονται παραβιάσεις των ρωσικών κρατικών συνόρων» κατέληξε η ανακοίνωση του Κέντρου.

Tags:
σύνορα, εναέριος χώρος, Πολεμική Αεροπορία, Γαλλία, μαχητικό αεροσκάφος, Su-27, αναχαίτιση, Μαύρη θάλασσα, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK