12:48 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας δήλωσε στους δημοσιογράφους πως το τελευταίο 24ωρο ήταν ήρεμο παρά τις αναφορές για το αντίθετο.

Δηλώσεις μέσω των οποίων έκανε γνωστό πως η κατάσταση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ κατά τη διάρκεια της Τετάρτης ήταν ήρεμη, έκανε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, Αρτσρούν Χοβχανισιάν.

Οι δηλώσεις έγιναν με αφορμή αναφορές περί βομβαρδισμών και εκρήξεων στα νοτιοδυτικά της πόλης Στεπανακέρτ, σύμφωνα με το NKR.

«Προς το παρόν, [το κλίμα] είναι λίγο πολύ ήρεμο γιατί οι μάχες δεν είναι τόσο δυνατές τη νύχτα. Αν και μερικές φορές, ομάδες σαμποτάζ δραστηριοποιούνται τη νύχτα» δήλωσε ο Χοβχανισιάν.

Υπενθυμίζεται πως η ένταση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ ξεκίνησε στις 27 Σεπτεμβρίου, με την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν να εκτοξεύουν αλληλοκατηγορίες για την έναρξη των εχθροπραξιών.

Η Αρμενία έχει κηρύξει στρατιωτικό νόμο και για πρώτη φορά γενική κινητοποίηση, ισχυριζόμενη παράλληλα πως η Τουρκία υποστηρίζει ενεργά το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο από την πλευρά του έχει κηρύξει μερική κινητοποίηση.

Tags:
Στεπανακέρτ, βομβαρδισμοί, Τουρκία, εχθροπραξίες, Υπουργείο Άμυνας, Ναγκόρνο-Καραμπάχ, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK