08:46 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1646)
0 0 0
Βρείτε μας

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, ενώ πριν λίγη ώρα απογειώθηκε αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας με προορισμό τα Τίρανα ώστε να μεταφερθεί εσπευσμένα στην Αθήνα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό κατόπιν σχετικού τεστ στο οποίο υποβλήθηκε. Ήδη, αεροσκάφος C-130 της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας κατευθύνεται στα Τίρανα με σκοπό να τον μεταφέρει για νοσηλεία στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρχιεπίσκοπος υπεβλήθη σε σχετικά τεστ σε ιατρικό κέντρο των Τιράνων τα οποία έδειξαν τελικά ότι έχει προσβληθεί από τον ιό. Την πληροφορία επιβεβαίωσαν πηγές του ΓΕΕΘΑ στο Sputnik.

Αν και προς το παρόν τα συμπτώματα εμφανίζονται σε ελαφρά μορφή, οι γιατροί στα Τίρανα έκριναν αναγκαία τη μεταφορά και νοσηλεία του σε εξειδικευμένη κλινική στην Ελλάδα λόγω της προχωρημένης ηλικίας του καθώς και χρόνιων προβλημάτων υγείας.

Σημειώνεται ότι το C-130 είναι εξοπλισμένο με ειδική μονάδα και μεταβαίνει στα Τίρανα κατόπιν συγκατάθεσης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1646)
Tags:
Αθήνα, COVID-19, ορθόδοξη εκκλησία, Ελλάδα, Αλβανία, κρούσμα, κορονοϊός, αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος Αλβανίας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK