07:14 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Αμερικανικές εκλογές (315)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Λε Πεν δήλωσε «έκπληκτη» που τα μέσα ενημέρωσης της χώρας της ανακοίνωσαν τη νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Αν και ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έχει ήδη ανακηρυχθεί εκλεγμένος Πρόεδρος από μεγάλα μέσα ενημέρωσης στη χώρα, η Μαρίν Λε Πεν, επικεφαλής του γαλλικού πολιτικού κόμματος «The National Rally», δήλωσε ότι «δεν αναγνωρίζει καθόλου» τη νίκη του Μπάιντεν σε αυτό το σημείο, αναφέρει το μέσο ενημέρωσης Radio France Internationale.

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Λε Πεν, η οποία ήταν από τους πρώτους που συνεχάρη τον Τραμπ για την εκλογική του νίκη το 2016, υποστήριξε ότι «πρέπει να επιτραπεί στη δικαιοσύνη να αποφασίζει» το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Είμαι μεταξύ εκείνων που δεν θα συγχαρώ τον μελλοντικό Πρόεδρο των ΗΠΑ, επειδή δεν θεωρώ πως το παιχνίδι έχει τελειώσει μέχρι να περάσουμε σε υπερωρίες» δήλωσε η Λε Πεν.

Η Λε Πεν εξέφρασε επίσης τη γνώμη της για την κάλυψη των εκλογών από τις ΗΠΑ στα ΜΜΕ.

«Είμαι αρκετά έκπληκτη που βλέπω τα μέσα μαζικής ενημέρωσης… βιαστικά να ανακοινώσουν ένα αποτέλεσμα, όταν γνωρίζουμε ότι επί του παρόντος εξετάζονται εφέσεις από το δικαστικό σύστημα» είπε.

Με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης να χαρακτηρίζουν ως εκλεγμένο Πρόεδρο τον Μπάιντεν, ορισμένοι παγκόσμιοι ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό, έχουν συγχαρεί τον υποψήφιο των Δημοκρατικών.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο, δεν παραδέχτηκε την ήττα του και μέλη του επιτελείου του προχώρησαν με το να εγείρουν αρκετές νομικές προκλήσεις κατά των εκλογικών αποτελεσμάτων σε μια σειρά από βασικές Πολιτείες.

Θέμα:
Αμερικανικές εκλογές (315)
Tags:
Τζάστιν Τριντό, Εμανουέλ Μακρόν, Μαρίν Λε Πεν, αμερικανικές εκλογές 2020, αμερικανικές εκλογές, προεδρικές εκλογές, εκλογές, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK