14:58 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1625)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι αρχές της Πολιτείας της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ λαμβάνουν εκ νέου μέτρα περιορισμού στις μετακινήσεις, αφού αυξάνονται και πάλι τα κρούσματα κορονοϊού.

Η αμερικανική Πολιτεία της Νέας Υόρκης εισάγει το μέτρο της διακοπής λειτουργίας σε μπαρ, εστιατόρια και γυμναστήρια και περιορίζει τις συγκεντρώσεις σε εσωτερικούς χώρους σε δέκα άτομα, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο, εν μέσω αύξησης των νέων περιπτώσεων κορονοϊού.

«Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης λαμβάνει μέτρα για να σταματήσει την εξάπλωση στους αυξανόμενους αριθμούς COVID» δήλωσε ο Κουόμο μέσω του Twitter την Τετάρτη.

«Οποιαδήποτε εγκατάσταση με κρατική άδεια για ποτά, συμπεριλαμβανομένων μπαρ και εστιατορίων, πρέπει να κλείνει στις 10:00 μ.μ. Τα γυμναστήρια πρέπει επίσης να κλείνουν στις 10 μ.μ.» πρόσθεσε ο κυβερνήτης.

Σε άλλη του ανάρτηση, ο Κουόμο δηλώνει πως η κατάσταση σχετικά με τον κορονοϊό «χειροτερεύει μέρα με τη μέρα» στις ΗΠΑ.

​«Γνωρίζουμε ότι οι εσωτερικές συγκεντρώσεις και τα πάρτι είναι μια σημαντική πηγή εξάπλωσης της COVID. Για να επιβραδύνει την εξάπλωση, θα περιορίσουμε τις εσωτερικές συγκεντρώσεις σε ιδιωτικές κατοικίες σε δέκα άτομα» ανακοίνωσε ο Κουόμο.

Την Τετάρτη, οι αρχές της Πολιτείας της Νέας Υόρκης ανέφεραν σχεδόν 5.000 νέες περιπτώσεις κορονοϊού, σχεδόν τον μισό αριθμό που καταγράφηκε στο αποκορύφωμα της πανδημίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάσιο, απείλησε επίσης να κάνει όλες τις σχολικές δραστηριότητες από απόσταση εάν το ποσοστό της νόσου φτάσει το 3 τοις εκατό και θα εισαγάγει μεγάλης κλίμακας κλείσιμο εάν το ποσοστό αυξηθεί πάνω από αυτόν τον αριθμό.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1625)
Tags:
ασθενείς, πανδημία, ΗΠΑ, καραντίνα, μέτρα προστασίας, κυβερνήτης, Νέα Υόρκη, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK