21:40 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1641)
0 20
Βρείτε μας

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος, κατάφερε να συνδέσει ιστορία που είχε δημοσιευθεί το 2017 στο περιοδικό κόμικ «Αστερίξ» με τον κορονοϊό και τον τρόπο που «προετοιμάζουν τις μάζες».

Με ένα τεύχος του «Αστερίξ» στο χέρι, κόμικ που όπως παραδέχτηκε του άρεσε όταν ήταν μικρός, ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος, αναφέρεται σε συγκεκριμένη ιστορία που δημοσιεύθηκε το 2017 και, όπως υποστηρίζει, αποδεικνύει ότι κάποιοι ετοιμάζουν αυτά που ζούμε σήμερα με τον κορονοϊό

Μάλιστα, θεωρεί ότι αυτή η ιστορία στο δημοφιλές κόμικ είναι απόδειξη ότι «δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για αυτά που ζούμε σήμερα. Το 2017, γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε, αφού τον γράφει με μία μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα, λέει: Ιδού ο μεγάλος πρωταθλητής, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κορονοϊούς, και ο πιστός του ο Βακχύλους».

Μετά την περιγραφή της ιστορίας ο μητροπολίτης επισημαίνει ότι μιλά για τον κορονοϊό που έρχεται και θα βάλει σε όλους μάσκες.

«Τα ακούτε; Το 2017 παρακαλώ. Μιλά για τον κορονοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους τις μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορονοϊός… “Κορονοϊούς, Κορονοϊούς”» σημειώνει και προσθέτει:

«Πρέπει να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι».
Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1641)
Tags:
θεωρία συνωμοσίας, Αστερίξ, Κύπρος, μητροπολίτης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK