08:17 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Αμερικανικές εκλογές (312)
0 0 0
Βρείτε μας

Την απόφαση να μην πραγματοποιηθεί επανακαταμέτρηση των ψήφων για τις προεδρικές εκλογές έλαβαν οι πολιτειακές αρχές της Πενσιλβάνια.

Την απόφαση να μην διενεργηθεί επανακαταμέτρηση των ψήφων για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, έλαβαν οι πολιτειακές αρχές της Πενσιλβάνια.

Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο της Κάθι Μπούκβαρ, που αποτελεί αξιωματούχο της πολιτείας, «με βάση τις ανεπίσημες επιστροφές που υποβλήθηκαν από όλες τις κομητείες, η Γραμματέας έχει αποφασίσει ότι δεν θα διατάξει μια επανάληψη και επανεκτίμηση των εκλογών στις κομητείες, καθώς κανένας πολιτικός υποψήφιος δεν ηττήθηκε από το 0,5% ή λιγότερο των ψήφων».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, «αυτό περιλαμβάνει τους ακόλουθους εκλογικούς αγώνες: Πρόεδρος των ΗΠΑ, Γενικός Εισαγγελέας, Γενικός Ελεγκτής και Κρατικός Ταμίας».

Όπως καταδεικνύει η τελευταία καταμέτρηση των αρχών της πολιτείας, ο Μπάιντεν εξασφάλισε το 49,86% των ψήφων έναντι του 48,9% του Ντόναλντ Τραμπ, με τον Μπάιντεν να έχει εξασφαλίσει σχεδόν 60.000 περισσότερες ψήφους από τον Τραμπ κατά την ψηφοφορία, σύμφωνα με το αποτέλεσμα.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται πως ο εκλογικός καμβάς των ψηφοφόρων από τις κομητείες της πολιτείας είναι σχεδόν πλήρης. Από τα μέσα της Παρασκευής, περίπου 40.000 από τα ψηφοδέλτια που ψηφίστηκαν στην πολιτεία έχουν μετρηθεί ή μετρηθεί μερικώς, με τους αριθμούς να αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες ημέρες.

Νωρίτερα την Παρασκευή, το Εφετείο των ΗΠΑ για το τρίτο κύκλωμα απέρριψε μια αγωγή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, μέσω της οποίας επεδίωκε να ακυρώσει σχεδόν 10.000 ψηφοδέλτια που έφτασαν αργά.

Ένας μετεκλογικός έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη στην πολιτεία - κλειδί της Τζόρτζια ενώ και οι κρατικοί αξιωματούχοι στη σημαντική πολιτεία του Ουισκόνσιν προετοιμάζονται για πιθανή εκ νέου καταμέτρηση.

Θέμα:
Αμερικανικές εκλογές (312)
Tags:
αμερικανικές εκλογές 2020, ψήφος, εκλογές, Τζο Μπάιντεν, Ντόναλντ Τραμπ, Πενσιλβάνια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK