17:01 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα The Washington Post οι ΗΠΑ είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη αύξηση στα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού στον κόσμο.

Ακόμα ένα θλιβερό ρεκόρ κατέγραψαν οι ΗΠΑ όσον αφορά στα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα The Washington Post, εντοπίστηκαν περισσότερα από 177.000 νέα κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες, αριθμός που σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση σε οποιαδήποτε χώρα από την έναρξη της επιδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των νέων περιπτώσεων έχει αυξηθεί και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, με τουλάχιστον 10 πολιτείες να αναφέρουν ρεκόρ ημερήσιας αύξησης εντός της προηγούμενης ημέρας.

Ο ΠΟΥ κήρυξε το ξέσπασμα του COVID-19 σε πανδημία στις 11 Μαρτίου. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 53,2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μολυνθεί με τον κορονοϊό παγκοσμίως, με πάνω από 1,3 εκατομμύρια θανάτους, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Οι ΗΠΑ παραμένουν το κράτος που έχει πληγεί περισσότερο από άποψη αριθμού κρουσμάτων, με πάνω από 10,7 εκατομμύρια και πάνω από πάνω από 244.000 θανάτους.

Tags:
θάνατοι, ασθενείς, ΠΟΥ, αύξηση, ΗΠΑ, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK