11:04 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (509)
0 31
Βρείτε μας

Περισσότερες από 10 εκατομμύρια δόσεις του ρωσικού εμβολίου Sputnik V εξασφάλισε η Βενεζουέλα, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της χώρας, Νικολάς Μαδούρο.

Η Βενεζουέλα αναμένεται να λάβει περισσότερες από 10 εκατομμύρια δόσεις του ρωσικού εμβολίου Sputnik V, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της χώρας, Νικολάς Μαδούρο, ύστερα από τη συνάντηση που είχε η αντιπρόεδρός του με την ομάδα παραγωγής. 

«Η αντιπρόεδρος μόλις επέστρεψε από τη Μόσχα, όπου είχε σειρά επαφών. Μία από αυτές ήταν με τον παραγωγό και το επιστημονικό εργαστήριο που παράγει το ρωσικό εμβόλιο. Έχουμε εξασφαλίσει περισσότερες από 10 εκατομμύρια δόσεις… Ελπίζουμε πως τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο – Μάρτιο – Απρίλιο – Μάιο θα έχουμε 10 εκατομμύρια δόσεις. Η Βενεζουέλα θα παράγει, επίσης, το εμβόλιο εδώ, εργαζόμαστε επί του ζητήματος» σημείωσε ο Μαδούρο.

Προσέθεσε, δε, πως ο η χώρα έχει ελπίδες και για το κινεζικό και το κουβανέζικο εμβόλιο.

Η αντιπρόεδρος της χώρας σημείωσε την Κυριακή, ύστερα από τις επαφές που είχε μετά την επίσκεψή της στη Μόσχα, πως η Βενεζουέλα εξασφάλισε την παραγωγή του εμβολίου στη χώρα. Όπως είπε, αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (509)
Tags:
Sputnik V, Βενεζουέλα, Νικολάς Μαδούρο, Ρωσία, εμβόλιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK