11:08 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1634)
0 01
Βρείτε μας

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει καταγράψει συνολικά 65 κρούσματα κορονοϊού μεταξύ του προσωπικού στα κεντρικά γραφεία του, στη Γενεύη, και τουλάχιστον ένα σύμπλεγμα λοιμώξεων (cluster), όπως δείχνει ένα εσωτερικό email που διέρρευσε.

Υπήρξαν συνολικά 65 κρούσματα κορονοϊού μεταξύ των στελεχών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη Γενεύη φέτος, συμπεριλαμβανομένων 36 μεταξύ των υπαλλήλων που εργάζονταν απευθείας στις εγκαταστάσεις του οργανισμού, επιβεβαίωσε τη Δευτέρα η επικεφαλής του τμήματος του ΠΟΥ για τον κορονοϊό, Μαρία Βαν Κερχόφε.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, το Associated Press ανέφερε, επικαλούμενo ένα εσωτερικό email του Οργανισμού, ότι υπήρχαν 65 μολύνσεις και τουλάχιστον ένα σύμπλεγμα λοιμώξεων στα κεντρικά γραφεία του ΠΟΥ.

«Υπήρξαν 65 περιπτώσεις που σχετίζονται με το προσωπικό των κεντρικών γραφείων. Αυτές οι 65 είναι από την αρχή της πανδημίας. Παράλληλα, 36 [από αυτές] είχαν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις» είπε σε ενημέρωση η Βαν Κερχόφε.

Διευκρίνισε επίσης ότι από αυτές τις 36 περιπτώσεις που σχετίζονται με τις εγκαταστάσεις του οργανισμού, πέντε κρούσματα εντοπίστηκαν την περασμένη βδομάδα.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1634)
Tags:
πανδημία, κορονοϊός, κρούσματα, κρούσμα, ΠΟΥ, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK