23:57 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Νέα ανάφλεξη μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν (283)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Πρόεδρος της Αρμενίας, Αρμέν Σαρκισιάν, ανακοίνωσε ότι οι πρόωρες κοινοβουλευτικές εκλογές στη χώρα είναι αναπόφευκτες, σημειώνοντας ωστόσο ότι μέχρι τότε θα πρέπει να συσταθεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Ως αναπόφευκτες χαρακτήρισε τις πρόωρες εκλογές στη χώρα ο Πρόεδρος της Αρμενίας, Αρμέν Σαρκισιάν, τονίζοντας ότι μέχρι αυτές να διεξαχθούν θα πρέπει να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

«Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση και την ανάγκη για έντιμη διέξοδο από αυτήν, ακούγοντας τα δημόσια αιτήματα, γίνεται πλέον προφανές: για να σωθεί η χώρα από αναταραχές, οι πρόωρες εκλογές για την Εθνοσυνέλευση είναι αναπόφευκτες» ανέφερε ο Πρόεδρος της χώρας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η μόνη υπεύθυνη προσέγγιση μπορεί να είναι μια αντικειμενική εκτίμηση από την κυβέρνηση των δυνατοτήτων της μέσω της άμεσης παρουσίασης των επόμενων κινήσεών της σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτές οι κινήσεις θα πρέπει να προβλέπουν τον χρόνο έναρξης συνταγματικών διαδικασιών που θα επέτρεπαν πρόωρες κοινοβουλευτικές εκλογές, εκτίμησε ο κ. Σαρκισιάν.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι η διοίκηση της χώρας θα πρέπει να μεταφερθεί σε μια «υψηλής ποιότητας» κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Θέμα:
Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Νέα ανάφλεξη μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν (283)
Tags:
διαδηλώσεις, Ναγκόρνο-Καραμπάχ, Νικόλ Πασινιάν, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK