16:46 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1639)
0 01
Βρείτε μας

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο Κύπριος υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδής. Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Κύπριος υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδής.

Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Twitter το βράδυ της Τετάρτης, διαγνώστηκε με κορονοϊό όταν υποβλήθηκε σε εξέταση μέσω της διαδικασίας ιχνηλάτησης.

Παραμένει απομονωμένος και εργάζεται από το σπίτι του.

«Μετά από διαδικασία ιχνηλάτησης, απόψε διαγνώστηκα θετικός στον COVID-19. Παραμένω απομονωμένος και εργάζομαι από το σπίτι. Εύχομαι να ξεπεράσουμε σύντομα τη δοκιμασία της πανδημίας» έγραψε ο υπουργός Γεωργίας της Κύπρου.

​Ακυρώθηκε το υπουργικό συμβούλιο

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για τις 09:00 συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Κύπρου, καθώς σε σε προληπτική καραντίνα τέθηκαν οι υπουργοί που ήλθαν σε επαφή με τον υπουργό Γεωργίας, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Επίσης, τρία άτομα που εργάζονται στο Προεδρικό Μέγαρο διαγνώστηκαν θετικά στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα όλο το προσωπικό να υποβληθεί σε έλεγχο. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για ένα μέλος του διπλωματικού γραφείου και δύο μέλη του γραμματειακού προσωπικού.

Σε τεστ κορονοϊού υπεβλήθη και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1639)
Tags:
COVID-19, πανδημία, κρούσματα, κορονοϊός, Νίκος Αναστασιάδης, Κύπρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK