21:18 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1670)
0 12
Βρείτε μας

Oι υγειονομικές αρχές της Σουηδίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι εργαζόμενοι σε βιομηχανία βιζόν βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Η υπηρεσία υγείας της Σουηδίας ανακοίνωσε σήμερα πως εργαζόμενοι στη βιομηχανία βιζόν βρέθηκαν θετικοί στο τεστ για τον κορονοϊό. Οι αρχές αναλύουν τον ιό από τα μολυσμένα άτομα και από τα μολυσμένα βιζόν για να δουν εάν υπάρχει σχέση μεταξύ των στελεχών, ανέφεραν οι Αρχές ενώ δεν διευκρινίστηκε πόσοι άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί.

Η γειτονική Δανία νωρίτερα την Πέμπτη δήλωσε ότι το νέο, μεταλλαγμένο στέλεχος του κορονoϊού που προήλθε από τα βιζόν «πιθανότατα» έχει εξαφανιστεί όπως μεταδίδει το Reuters.

Ο πληθυσμός βιζόν της Σουηδίας είναι κατά πολύ μικρότερος εκείνου της Δανίας, που σημειώνεται ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο.

Όπως και άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Σουηδία έχει καταγράψει κρούσματα κορονοϊού σε αρκετά εκτροφεία, αν και οι αρχές έχουν αναφέρει ότι δεν έχουν βρει βιζόν που να είναι φορείς του μεταλλαγμένου στελέχους το οποίο εμφανίστηκε στη Δανία.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1670)
Tags:
COVID-19, κρούσματα, κρούσμα, βιζόν, κορονοϊός, Σουηδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK