04:27 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο δικηγόρος της εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, έδωσε συνέντευξη Τύπου τραβώντας την προσοχή μάλλον για λάθος λόγους.

Αν και ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και νυν δικηγόρος της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου στην οποία ισχυρίστηκε πως υπήρξε απάτη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, κάνοντας λόγο μάλιστα για μια «εθνικά συντονσμένη προσπάθεια» και είπε πολλά, ήταν κάτι άλλο στο οποίο στάθηκαν πολλοί χρήστες του διαδικτύου.

Όπως δήλωσε ο Τζουλιάνι, μιλώντας προς τους δημοσιογράφους στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικάνων στην Ουάσινγκτον «δεν ξέρω τι χρειάζεται για να σας ξυπνήσει, να κάνετε τη δουλειά σας και να ενημερώσω τον αμερικανικό λαό, είτε σας αρέσει είτε όχι, για τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν! Αυτό είναι αληθινό! Δεν υπάρχει κανείς εδώ που ασχολείται με φαντασιώσεις».

Μάλιστα, ο δικηγόρος της εκστρατείας του Τραμπ, έκανε λόγο για εκλογική απάτη που συντονίστηκε σε εθνικό επίπεδο, σύμφωνα με το δίκτυο NBC.

«Δεν είναι μια απλή απάτη ψηφοφόρων σε ένα κράτος. Αυτό το μοτίβο επαναλαμβάνεται σε πολλές Πολιτείες, σχεδόν ακριβώς το ίδιο μοτίβο [...] και συγκεκριμένα επικεντρωμένες, όπως θα φανταζόσασταν, σε μεγάλες πόλεις που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς και ιδιαίτερα σε μεγάλες πόλεις που έχουν μακρά ιστορία διαφθοράς» υποστήριξε.

Ωστόσο, ήταν τέτοιο το πάθος του Ρούντι Τζουλιάνι, που κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ίδρωσε, με αποτέλεσμα να αρχίσει να στάζει μαύρη βαφή μαλλιών, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι άρχισαν τα σχόλια.

​Looks like Rudy Giuliani's hair dye is running down his face right now pic.twitter.com/FraRz3SpdX

​Ορισμένα από τα σχόλια ήταν αρκετά φαρμακερά, με έναν χρήστη να γράφει πως «ο Ρούντι θυμίζει τον Ρίτσαρντ Νίξον όταν ψεύδεται», ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε αν «ο Ντόναλντ Τραμπ δάνεισε το ψεύτικο μαύρισμά του στον Τζουλιάνι».

​Did he put Trumps fake tanner in his hair?! #disaster

​Μετά τις προεδρικές εκλογές, ο Τραμπ και το επιτελείο του υπέβαλαν 22 τουλάχιστον αγωγές σχετικά με τις εκλογές.

Την Πέμπτη, ωστόσο, η εκστρατεία του Τραμπ ανακοίνωσε ότι είχε αποσύρει μία από τις αγωγές της, στο Μίσιγκαν, αφού ισχυρίστηκε ότι είχε επιτύχει τον στόχο της να μετρήσει κάθε ψήφο.

Tags:
αμερικανικές εκλογές 2020, αμερικανικές εκλογές, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ, Ρούντι Τζουλιάνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK