01:09 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την πιο φρικτή κατάληξη αποδεικνύεται πως είχε η εξαφάνιση 44χρονου Γερμανού, οστά του οποίου βρέθηκαν σε πάρκο του Βερολίνου. Όπως καταδεικνύει η έρευνα των αρχών, έπεσε θύμα κανίβαλου.

Ένα δάσκαλο ύποπτο για δολοφονία και κανιβαλισμό συνέλαβε η γερμανική αστυνομία, σύμφωνα με την εφημερίδα Berliner Zeitung.

Ο 41χρονος Στεφάν Ρ. που δουλεύει σε σχολείο του Βερολίνου, συνελήφθη αυτήν την εβδομάδα αφότου η αστυνομία εντόπισε ανθρώπινα οστά και άλλα στοιχεία που υποδείκνυαν πως ο ο Στεφάν Τ, ένας 44χρονος άνδρας που αγνοείτο από τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε πέσει θύμα κανιβαλισμού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ύποπτος οδηγήθηκε στη φυλακή, αρνούμενος να καταθέσει.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση γνωστοποίησαν επίσης πως ο ύποπτος ενδιαφερόταν για τον κανιβαλισμό καθώς συχνά επισκεπτόταν σχετικά φόρα στο ίντερνετ, με τον εκπρόσωπο της εισαγγελίας του Βερολίνου να αρνείται να παραχωρήσει περαιτέρω πληροφορίες ως προς την έρευνα.

Το θύμα, ο 44χρονος Στεφάν Τ, έφυγε από το σπίτι του στο Βερολίνο στις 5 Σεπτεμβρίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα και έκτοτε αγνοείτο. Στις 8 Νοεμβρίου, περαστικοί σε πάρκο βρήκαν ένα οστό ποδιού.

Οι αστυνομικοί επιστράτευσαν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά που οδήγησαν την έρευνα στο διαμέρισμα του υπόπτου.

Tags:
κανιβαλισμός, δολοφονία, αστυνομία, Γερμανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK