11:41 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Αγελάδα που γεννήθηκε με ένα πέμπτο πόδι στην πλάτη της έχει αφήσει άφωνους τους κατοίκους ενός χωριού στην Κίνα, πιστεύοντας πως είναι κακή τύχη.

Το ασυνήθιστο θέαμα μιας αγελάδας με πέντε άκρα αντίκρυσε πριν από περίπου οκτώ μήνες ο ιδιοκτήτης, κύριος Ζάο, σύμφωνα με όσα ανέφερε το Shaanxi Urban Express, ένα πρόγραμμα από τον τηλεοπτικό σταθμό Shaanxi της Κίνας την Τρίτη.

Η «μεταλλαγμένη» αγελάδα, που είναι τώρα οκτώ μηνών, βρίσκεται σε ένα σπίτι αγροτών στην επαρχία Σαανξί με ένα επιπλέον άκρο στην πλάτη της.

Ο ιδιοκτήτης της, ο κύριος Ζάο ομολόγησε ότι ενοχλήθηκε στην αρχή από τη γέννηση του μεταλλαγμένου ζώου, αφού ορισμένοι γείτονες το θεωρούσαν «άτυχο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγελάδα ζύγιζε περίπου 10 κιλά όταν γεννήθηκε στο νομό Σανουάν, ενώ υπό τη σχολαστική φροντίδα του κυρίου Ζάο, ζυγίζει τώρα περίπου 100 κιλά.

Αγελάδα στην Κίνα με πέντε πόδια
© Φωτογραφία : Daily Mail
Αγελάδα στην Κίνα με πέντε πόδια

Ο κύριος Ζάο είπε στους δημοσιογράφους ότι το πέμπτο πόδι της αγελάδας είχε μεγαλώσει μαζί με το ζώο και μπορεί ακόμη και να κινηθεί όταν το αγγίζει.

Ωστόσο, δήλωσε πως ανησυχούσε γιατί όλο και περισσότεροι γείτονες είχαν ακούσει για την αγελάδα του και πίστευαν ότι είναι σημάδι κακής τύχης.

Ο Λιού Μπειζάνγκ, ένας τοπικός εμπειρογνώμονας κτηνοτροφίας, προέτρεψε τους χωρικούς να μην πανικοβληθούν και εξήγησε ότι η αγελάδα είχε μια παραμόρφωση που ονομάζεται πολυμέλεια.

Η πολυμέλεια, με άλλα λόγια, επιπλέον άκρα - είναι μια εξαιρετικά ασυνήθιστη διαταραχή.

Tags:
πόδια, μέλη, αγελάδα, Κίνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK