09:50 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (563)
0 12
Βρείτε μας

Συμφωνία για την αγορά 1,5 εκατομμυριού δόσεων του ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού Sputnik V έκανε εταιρεία από την Ουρουγουάη.

Συμφωνία για την αγορά δόσεων του ρωσικού εμβολίου Sputnik V κατά του κορονοϊού, σύναψε η ιδιωτική εταιρεία Casmu από την Ουρουγουάη με το Ρωσικό Ταμείο Επενδύσεων, γνωστοποίησε ο εκτελεστικός διευθυντής της, Ραούλ Γκόμεζ.

Όπως δήλωσε ο κύριος Γκόμεζ στο ραδιοφωνικό σταθμό Oriental, αργά την Παρασκευή «έχουμε υπογράψει συμφωνία και γίναμε τοπικοί εκπρόσωποι του εμβολίου Sputnik V… Η εταιρεία έχει δεσμεύσει τα εμβόλια για 1,5 εκατομμύριο άτομα, δύο εμβόλια για κάθε άτομο».

Ο διευθυντής πρόσθεσε ότι η εταιρεία περιμένει την ολοκλήρωση της τρίτης φάσης των κλινικών δοκιμών του ρωσικού εμβολίου και την έγκριση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για το Sputnik V.

Υπενθυμίζεται πως, το Sputnik V ήταν το πρώτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού σε ολόκληρο τον κόσμο, με τη Ρωσία να το κατοχυρώνει επίσημα στις 11 Αυγούστου. Το εμβόλιο αναπτύχθηκε από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Γκαμαλέγια και αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει κλινικές δοκιμές φάσης 3.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (563)
Tags:
COVID-19, Ρωσία, συμφωνία, Sputnik V, εμβόλιο, κορονοϊός, Ουρουγουάη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK