12:51 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Επίθεση σε υποδομές της Χαμάς εξαπέλυσαν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ως απάντηση στην εκτόξευση πυραύλου από τη Λωρίδα της Γαζας νωρίτερα.

Στόχους της Χαμάς έπληξαν οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) στη Λωρίδα της Γάζας, ως απάντηση σε επίθεση με πύραυλο που εκτοξεύτηκε προς το Ισραήλ από τη Γάζα, ανέφεραν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «Σε απάντηση για τον  πύραυλο που εκτοξεύτηκε από τη Γάζα προς το Ισραήλ νωρίτερα απόψε, η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία χτύπησε στρατιωτικούς στόχους της Χαμάς στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένων: 2 τόπων κατασκευής πυρομαχικών πυραύλων, υπόγειες υποδομές, στρατιωτική ένωση».

​Το Σάββατο, οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ ανέφεραν πως ένας πύραυλος εκτοξεύτηκε από τη Γάζα προς το νότιο Ισραήλ. Σύμφωνα με το IDF, σειρήνες αεροπορικής επιδρομής ακούστηκαν στη νότια παράκτια πόλη Ασκελόν το Σάββατο το βράδυ.

Ο ισραηλινός εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ δήλωσε ότι η αστυνομία ερευνά τον τόπο της συντριβής του πυραύλου στη βιομηχανική ζώνη στο νότο του Άσκελον, όπου ένα εργοστάσιο είχε καταστραφεί.

Tags:
Χαμάς, πυραυλική επίθεση, επίθεση, Λωρίδα της Γάζας, Ισραήλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK