04:12 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τελεσίγραφο με το οποίο ζητά από τους αυτονομιστές της περιοχής Τιγκράι να παραδοθούν στις επόμενες 72 ώρες απέστειλε ο πρωθυπουργός της Αιθιοπίας.

Τελεσίγραφο προς τους ηγέτες της περιοχής του Τιγκράι απέστειλε ο πρωθυπουργός της Αιθιοπίας, Άμπιι Άχμεντ, υπογραμμίζοντας πως είναι η «τελευταία ευκαιρία» τους.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το τελεσίγραφο λήγει σε 72 ώρες και μέσω αυτού ο πρωθυπουργός της Αιθιοπίας ζητά από τους ηγέτες του του Λαϊκού Απελευθερωτικού Μετώπου του Τιγκράι (TPLF) να παραδώσουν τα όπλα τους.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του Αιθίοπα Προέδρου στο διαδίκτυο: «Ο δρόμος προς την καταστροφή σας πλησιάζει στο τέλος του και σας ζητάμε να παραδοθείτε μέσα στις επόμενες 72 ώρες».

«Σας καλούμε να παραδοθείτε ειρηνικά μέσα σε 72 ώρες, αναγνωρίζοντας ότι είστε σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Επωφεληθείτε από αυτήν την τελευταία ευκαιρία» συμπληρώνεται στο μήνυμα.

​Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του Αιθιοπικού στρατού, δυνάμεις ετοιμάζονται να περικυκλώσουν την περιφερειακή πρωτεύουσα Μέκελε, ενώ στη συνέχεια θα προσπαθήσουν με βομβαρδισμούς να ωθήσουν τις δυνάμεις του Τιγκράι να παραδοθούν.

Tags:
στρατός, τελεσίγραφο, Αιθιοπία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK