20:39 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στοιχεία για επιθέσεις στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ στη Συρία από τρομοκρατική ομάδα δημοσιοποίησε ο Ρώσος υποναύαρχος Αλεξάντερ Γκρίνκεβιτς.

Στοιχεία για επιθέσεις από μέλη της τρομοκρατικής ομάδας Χαγιάτ Ταρίρ αλ-Σαμ (παλαιότερα γνωστής ως Μέτωπο Νούσρα), στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας κατά τις τελευταίες 24 ώρες, δημοσιοποίησε μέσω δηλώσεών του ο αναπληρωτής επικεφαλής της του Κέντρου Συμφιλίωσης για τη Συρία του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, υποναύαρχος Αλεξάντερ Γκρίνκεβιτς.

Όπως αποκάλυψε ο Ρώσος στρατιωτικός: «Τριάντα μία επιθέσεις με βομβαρδισμούς καταγράφηκαν στη ζώνη αποκλιμάκωσης του Iντλίμπ, οι οποίες εξαπολύθηκαν από τις θέσεις της τρομοκρατικής ομάδας (συμπεριλαμβανομένων, σύμφωνα με τη συριακή πλευρά, 31 επιθέσεων), 14 ήταν στην επαρχία Ιντλίμπ, τρεις σε Χαλέπι, 12 στη Λαττάκεια και δύο στη Χάμα».

Σύμφωνα με τον Ρώσο υποναύαρχο, οι ρωσικές στρατιωτικές αστυνομικές μονάδες διεξήγαγαν περιπολίες στις επαρχίες Χαλέπι, Ράκκα και Αλ Χασάκα.

Επιπλέον, ο Γκρίνκεβιτς δήλωσε πως δεν καταγράφηκε κανένας βομβαρδισμός από τις παράνομες ένοπλες μονάδες που ελέγχονται από την Τουρκία κατά τις τελευταίες 24 ώρες.

Tags:
βομβαρδισμοί, επιθέσεις, τρομοκράτες, Λαττάκεια, Υπουργείο Άμυνας, Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία, ρωσικός στρατός, Ρωσία, Ιντλίμπ, Συρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK