14:52 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σύμφωνα με τα μέτρα εν μέσω lockdown στη Γαλλία, κάθε πολίτης δικαιούται να απουσιάζει μία ώρα από το σπίτι του με τη δικαιολογία της σωματικής άσκησης, ενώ δεν επιτρέπεται να κινηθεί σε ακτίνα μεγαλύτερη από αυτήν του ενός χιλιομέτρου από τον τόπο κατοικίας του.

Γάλλος παραβίασε το lockdown γράφοντας στη βεβαίωση ότι έφυγε από το σπίτι του για να «σπάσει τα μούτρα» κάποιου.

Ο 39χρονος που ζει στη Βρετάνη στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας κρυβόταν πίσω από ένα αυτοκίνητο όταν τον εντόπισε περιπολία της αστυνομίας. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, που επικαλείται το AFP, φαινόταν μεθυσμένος, ενώ κατά την έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν να έχει στην κατοχή έναν σουγιά.

Στη Γαλλία που βρίσκεται σε lockdown, οι πολίτες χρειάζονται βεβαίωση για να βγουν από το σπίτι τους. 

Η αστυνομία έλεγξε τη δικαιολογία του για να βγει από το σπίτι και βρήκαν να έχει γράψει στη φόρμα «πρέπει να σπάσω τα μούτρα ενός τύπου. Αυτή είναι η δικαιολογία μου και είναι καλή».

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Ντάνιελ Κερντράον εξήγησε ότι δεν ήταν νόμιμος λόγος και θα έμπαινε στο κρατητήριο.

«Για κάποιο λόγο ήθελε να σεβαστεί τον νόμο, γιατί, όταν ανακρίθηκε στο τμήμα, επέμεινε ότι ήταν λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του» δήλωσε.

Σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στη Γαλλία, ο κάθε πολίτης δικαιούται απουσία μίας ώρας από το σπίτι του με τη δικαιολογία της σωματικής άσκησης, ενώ δεν επιτρέπεται να κινηθεί σε ακτίνα μεγαλύτερη από αυτήν του ενός χιλιομέτρου από τον τόπο κατοικίας του.

Tags:
πρόστιμο, lockdown, Γαλλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK