21:15 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1932)
0 0 0
Βρείτε μας

Για το πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα μετά την πανδημία μίλησε ο επικεφαλής ειδικός του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Μάικλ Ράιαν.

Ο επικεφαλής ειδικός του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης έκανε γνωστό σήμερα ότι ο ερχομός ενός εμβολίου κατά του κορονοϊού θα επιτρέψει στον κόσμο να αποκτήσει προοδευτικά έλεγχο της νόσου τον επόμενο χρόνο.

«Η ζωή όπως την ξέραμε, νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ πιθανή, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και τη σωματική απόσταση. Τα εμβόλια δεν αντιστοιχούν με αφανισμό της COVID. Η προσθήκη εμβολίων στα τρέχοντα μέτρα μας θα μας επιτρέψει να συντρίψουμε πραγματικά την καμπύλη, να αποφύγουμε τα lockdown και να αποκτήσουμε προοδευτικά τον έλεγχο της νόσου» δήλωσε ο Μάικ Ράιαν στο τηλεοπτικό δίκτυο RTE της πατρίδας του, της Ιρλανδίας.

Ο ίδιος τόνισε πως πρέπει να έχουμε πλήρη επίγνωση ότι πρέπει να μειωθεί η πιθανότητα να μολύνουμε κάποιον άλλο, απλά οργανώνοντας προσεκτικά τις οικογενειακές συναθροίσεις κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων.

«Το σύνηθες στην Ιρλανδία 15 άτομα στην κουζίνα να ξεφλουδίζουν πατάτες και να γεμίζουν γαλοπούλες είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνουμε» τόνισε.
Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1932)
Tags:
κορονοϊός, πανδημία, COVID-19, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ΠΟΥ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK