13:25 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας άντρας καταδικάστηκε από γαλλικό δικαστήριο για τον τραυματισμό μιας οικογένειας σε τροχαίο ατύχημα το 2019. Ο κατηγορούμενος είχε σκοπό να αυτοκτονήσει.

Μια απόπειρα αυτοκτονίας είχε ως αποτέλεσμα τη διεξαγωγή δίκης στη Γαλλία η οποία έληξε στις 25 Νοεμβρίου. Στα τέλη Ιουνίου του 2019, σύμφωνα με το France Bleu, o 35χρονος κατηγορούμενος επέστρεφε από ένα πάρτι με τους φίλους του, όταν η σύντροφός του τον κάλεσε για να του ανακοινώσει τον χωρισμό τους. Συγκλονισμένος από την είδηση, μοιράστηκε μεταξύ άλλων στο Facebook: «Πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπώ».

Έχοντας αποφασίσει να τερματίσει τη ζωή του, μπήκε στο αμάξι του για να καταλήξει σε αυτοκινητόδρομο όπου έπεσε πάνω σε διερχόμενο όχημα

Το αυτοκίνητο που τράκαρε είχε μέσα μια οικογένεια με τρία παιδιά. Οι γονείς έσπασαν τον λαιμό τους και τα παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά. Ωστόσο, ειδικά το ένα κοριτσάκι από τα τρία αδέρφια έχει κάθε μέρα εφιάλτες μετά το σοκαριστικό συμβάν. Από την άλλη, ο άνδρας που ήθελε να κάνει την απονενοημένη ενέργεια τελικά μόνο τραυματίστηκε.

Μπροστά από τους δικαστές, ο εναγόμενος ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν, αποκαλώντας τον εαυτό του εγωιστή. Τελικά δεν βρέθηκε ποινικά υπεύθυνος λόγω ψυχικών διαταραχών. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να συνεχίσει να παρακολουθεί θεραπεία για καταθλιπτικές διαταραχές με αυτοκτονικές παρορμήσεις.

Τελικά, ο 35χρονος δεν θα είναι σε θέση να πάρει πίσω την άδεια οδήγησης του για τα επόμενα δύο χρόνια, καταλήγει το France Bleu.

Tags:
δικαστήριο, καταδίκη, δίκη, παιδί, αυτοκίνητο, απόπειρα αυτοκτονίας, αυτοκτονία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK