14:14 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι εισαγγελείς της Αργεντινής διέταξαν τη διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν αποτέλεσμα αμέλειας.

Έρευνα για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα ξεκίνησαν οι εισαγγελείς της Αργεντινής, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα αμέλειας, σύμφωνα με αναφορές από τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως έκανε γνωστό το τηλεοπτικό δίκτυο ΤΝ, η έρευνα προσανατολίζεται στο αν ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου λάμβανε όλα τα απαραίτητα φάρμακα, τα οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήταν οκτώ χάπια την ημέρα.

Οι ερευνητές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν υπήρξε αμέλεια εκ μέρους μιας νοσοκόμας, με αποτέλεσμα να μην του χορηγήσει ένα από τα φάρμακα την τελευταία ημέρα της ζωής του και να επέλθει έτσι ο θάνατός του.

Την Πέμπτη, ο δικηγόρος του αποθανόντα, Ματίας Μορλα, δήλωσε πως, ο θρύλος του ποδοσφαίρου δεν είχε λάβει κατάλληλη ιατρική βοήθεια και στη συνέχεια ζήτησε έρευνα για το θάνατό του.

Την Παρασκευή, ειδικοί πραγματοποίησαν μια τοξικολογική ανάλυση που θα βοηθήσει στον προσδιορισμό των φαρμάκων που πήρε ο Μαραντόνα τις τελευταίες ώρες της ζωής του.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα απεβίωσε την Τετάρτη σε ηλικία 60 ετών εξαιτίας καρδιακής ανακοπής, ενώ δύο εβδομάδες πριν από το θάνατό του, είχε λάβει εξιτήριο από νοσοκομείο, ύστερα από εγχείρηση στον εγκέφαλό του.

Tags:
νοσοκόμα, φάρμακα, έρευνα, εισαγγελείς, Αργεντινή, θάνατος, Ντιέγκο Μαραντόνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK