20:36 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Σε μια εποχή που οι κακές ειδήσεις φαίνεται να είναι οι μόνες ειδήσεις, είναι εύκολο να ξεχνάμε ότι υπάρχουν καλοί άνθρωποι εκεί έξω.

Το Γυμνάσιο Billy Earl Dade στο Ντάλας των ΗΠΑ διοργανώνει κάθε χρόνο την ετήσια εκδήλωση «Breakfast with Dads». Οι διοργανωτές φοβόντουσαν ότι η συμμετοχή των μπαμπάδων φέτος θα ήταν χαμηλή οπότε αποφάσισαν να ζητήσουν μπαμπάδες «αντικαταστάτες» στο Facebook.

Η ανάρτηση όχι μόνο είχε αποτέλεσμα, αλλά είχε και τρομερή επιτυχία καθώς 600 άνδρες δήλωσαν συμμετοχή και προσφέρθηκαν να αφιερώσουν μία ώρα από το πρόγραμμά τους για να συμβουλεύσουν και να καθοδηγήσουν τα νεαρά αγόρια του σχολείου.

Η δημοσίευση έγινε viral. Μάλιστα το σχολείο αναγκάστηκε να αλλάξει το μέρος που θα γίνει η διοργάνωση ώστε να χωρέσει όλους όσους προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν. 

Οι αναπληρωτές "μπαμπάδες" δεν έφτασαν και με άδεια χέρια. Έφεραν μαζί τους και… γραβάτες για να διδάξουν στα αγόρια μια αρκετά σημαντική δεξιότητα ζωής που σίγουρα θα τους χρειαστεί μελλοντικά. 

Η Στέφανι Ντρένκα, φωτογράφος και blogger του Ντάλας που έγραψε το γεγονός, σημείωσε πως «η θέα της γραβάτας πραγματικά με συγκίνησε».

​Οι 600 άντρες στο δωμάτιο δεν έφεραν μόνο γραβάτες όμως, αλλά και συμβουλές για την ζωή, λόγια έμπνευσης και εμπειρίας και το σημαντικότερο ενθαρρυντικά λόγια βοηθώντας έτσι νεαρά αγόρια που ίσως δεν έχουν κάποιο θετικό ανδρικό πρότυπο στη ζωή τους.

Σύμφωνα με την Ντρένκα, εθελοντές από όλο τον κόσμο «εμφανίστηκαν μαζί με τους άνδρες μέντορες για να κάνουν την εκδήλωση δυνατή».

«Υπήρχαν τόσοι πολλοί εθελοντές, που κατά καιρούς έβλεπα νεαρούς άνδρες να συσσωρεύονται στο κέντρο 4-5 “μπαμπάδων”. Ήταν εκπληκτικό».

Tags:
αίτηση, παιδιά, σχολείο, μπαμπάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK