02:49 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1902)
0 01
Βρείτε μας

Σε απομόνωση θα τεθεί ο πρωθυπουργός της Κροατίας, αφού η σύζυγός του διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό σύμφωνα με την κυβέρνηση της χώρας.

Σε απομόνωση για χρονική περίοδο που θα ξεπερνά τη μία εβδομάδα, θα τεθεί ο πρωθυπουργός της Κροατίας, Αντρέι Πλένκοβιτς, ύστερα από τη θετική διάγνωση της συζύγου του για κορονοϊό, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας.

«Μετά την έναρξη ενός ήπιου πυρετού, η σύζυγος του πρωθυπουργού εξετάστηκε για την #COVID19 το Σάββατο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Συνεπώς, ο Αντρέι Πλένκοβιτς εξετάστηκε το Σάββατο και το τεστ του ήταν αρνητικό. Του δόθηκε ένα μέτρο αυτο-απομόνωσης για 10 ημέρες» δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Μάρκο Μίλιτς σε ανάρτησή του στο Twitter.

​Στην Κροατία έχουν εντοπιστεί σχεδόν 123.700 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, ενώ το Σάββατο οι υγειονομικές αρχές της χώρας ανακοίνωσαν πως, καταγράφηκαν 3.987 νέα κρούσματα κορονοϊού κατά το τελευταίο 24ωρο.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων εξαιτίας της πανδημίας κορονοϊού στην Κροατία, ανέρχεται σε 1.655, με 55 νέους θανάτους να αναφέρονται μόνο το Σάββατο.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1902)
Tags:
απομόνωση, COVID-19, πανδημία, σύζυγος, θάνατοι, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, πρωθυπουργός, Κροατία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK