02:00 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1058)
0 0 0
Βρείτε μας

Εκτός από τις χώρες όλου του κόσμου και τις εταιρείες διανομής, για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ετοιμάζονται και τα εγκληματικά δίκτυα... Συναγερμός της Interpol.

Παγκόσμιο συναγερμό προς τις 194 χώρες εξέδωσε η Interpol ζητώντας τους να προετοιμαστούν για πιθανές επιθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος στα εμβόλια κατά της COVID-19. Μάλιστα, οι επιθέσεις μπορεί να είναι φυσικές όσο και διαδικτυακές. 

Σύμφωνα με την προειδοποίηση της Interpol, πιθανόν, τα εγκληματικά δίκτυα να επιχειρήσουν να πωλήσουν πλαστά εμβόλια.

«Καθώς οι κυβερνήσεις ετοιμάζονται για τη διανομή των εμβολίων, εγκληματικές οργανώσεις σχεδιάζουν να διεισδύσουν και να διαταράξουν τις αλυσίδες τροφοδοσίας. Τα εγκληματικά δίκτυα θα στοχεύσουν επίσης ανυποψίαστους πολίτες μέσω πλαστών ιστότοπων και ψευδών θεραπειών, θέτοντας σε σημαντικό κίνδυνο την υγεία τους, ακόμη και για την ζωή τους» προειδοποίησε ο γενικός γραμματέας της Interpol Γιούργκεν Στοκ.

Σημειώνεται ότι, η Βρετανία ανακοίνωσε την έγκριση του εμβολίου των Pfizer/ BioNTech με την ρυθμιστική Αρχή φαρμάκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης να απαντά ζητώντας μεγαλύτερη, χρονικά, διαδικασία έγκρισης όσον αφορά στο εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1058)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, εμβόλιο, συναγερμός, Interpol
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK