14:35 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η οικογένεια ζητά αποζημίωση από το κατάστημα, από όπου αγόρασε το κουτάβι και για το οποίο υπήρξαν δεκάδες ακόμη παράπονα πελατών για αντίστοιχες περιπτώσεις.

Αντιμέτωπη με τον θάνατο του σκύλου τους βρέθηκε μια οικογένεια από τις ΗΠΑ, μόλις δέκα ημέρες αφότου τον αγόρασαν έναντι 5.000 δολαρίων, λαμβάνοντας μάλιστα και πιστοποιητικό υγείας από το κατάστημα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Φλόριντα και η οικογένεια τώρα αξιώνει αποζημίωση από το κατάστημα, από όπου και αγόρασαν το δύο μηνών κουτάβι, ένα Χάσκυ Σιβηρίας.

Συγκεκριμένα, εδώ και δέκα μήνες περιμένει αποζημίωση, σύμφωνα με το ABC Action News.

Το πιστοποιητικό για την υγεία του κουτιαβιού είχε υπογραφή του κτηνιάτρου με ημερομηνία δύο ημέρες πριν από την αγορά. Εντούτοις, μία ημέρα αφότου το κουτάβι ονόματι Όζι έφτασε στο νέο του σπίτι, παρουσίασε συμπτώματα αδιαθεσίας και εξάντλησης. Έπειτα από τέσσερις ημέρες εμφάνισε δυσκολία στην αναπνοή, κάτι που ο κτηνίατρος, τον οποίο επισκέφτηκε η οικογένεια, απέδωσε στην αλλαγή περιβάλλοντος. 

Λίγες ημέρες αργότερα, όταν ο Όζι λιποθύμησε, η οικογένεια τον μετέφερε σε νοσοκομείο ζώων, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Η διάγνωση των γιατρών ήταν βρογχοπνευμονία και ασθένεια στην καρδιά. 

Να σημειωθεί ότι έρευνα αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο κατάστημα κατοικιδίων, από το 2019, έχει δεχτεί παράπονα και από άλλους αγοραστές για ζώα που παρουσίασαν κάποιο πρόβλημα υγείας λίγες ημέρες μετά την αγορά τους. 

Tags:
ΗΠΑ, κουτάβι, σκύλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK