14:09 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το πιο δημοφιλές βιβλίο στην Ιταλία είναι αφιερωμένο στον ακροδεξιό ηγέτη Ματέο Σαλβίνι και στο γιατί αξίζει σεβασμό, αλλά οι σελίδες είναι κενές.

Σε μπεστ σέλερ στην Ιταλία έχει γίνει ένα βιβλίο, το οποίο είναι αφιερωμένο στον ακροδεξιό ηγέτη Ματέο Σαλβίνι και έχει τίτλο «Γιατί ο Σαλβίνι αξίζει εμπιστοσύνη, σεβασμό και θαυμασμό».

Το εν λόγω βιβλίο που αριθμεί 110 σελίδες και στο μαύρο εξώφυλλό του έχει με κόκκινη γραμματοσειρά τον τίτλο του ωστόσο, είναι κενό αφού οι σελίδες δεν γράφουν τίποτα.

«Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο από κενές σελίδες. Παρά την πολυετή έρευνα, δεν μπορέσαμε να βρούμε τίποτα να πούμε σχετικά με αυτό το θέμα, οπότε μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο για τις σημειώσεις σας», αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Amazon όπου πωλείται.

​Το χαρτόδετο βιβλίο, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2019 και κοστίζει 6,99 ευρώ, ήταν την Παρασκευή στην κορυφή της λίστας με τα μπεστ σέλερ στην ιταλική έκδοση της Amazon.

Ως συγγραφέας παρουσιάζεται κάποιος, ονόματι Άλεξ Γκριν, με την ιδιότητά του να περιγράφεται ως «πολιτικός αναλυτής», αλλά οι αναγνώστες που ελπίζουν να εξερευνήσουν τα άλλα έργα του συγγραφέα μπορεί να μείνουν απογοητευμένοι.

«Ο Άλεξ Γκριν είναι το ψευδώνυμο ενός συγγραφέα που προσπαθεί να φέρει λίγο χιούμορ στη ζωή, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», σημειώνει μια σημείωση στην ιστοσελίδα.

Ο Σαλβίνι είναι ο ηγέτης του κόμματος της ακροδεξιάς Λέγκας του Βορρά, που υπηρέτησε ως υπουργός Εσωτερικών στην προηγούμενη κυβέρνηση συνασπισμού. Είναι γνωστός για τις αντι-μεταναστευτικές πολιτικές του και τις ευρωσκεπτικιστικές του απόψεις.

Tags:
ακροδεξιά, Ματέο Σαλβίνι, Amazon, βιβλίο, Ιταλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK