22:38 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Ένας μονόλιθος ακόμα εντοπίστηκε, την Πέμπτη (17/12), στη Βολιβία και, μάλιστα, εκείνος φέρει επιγραφές σε διάφορες γλώσσες.

Από τότε που ο πρώτος μονόλιθος ανακαλύφθηκε στη μέση της αμερικανικής ερήμου και άλλοι εμφανίστηκαν σε όλο τον κόσμο και, επί του παρόντος, ακόμα ένας εντοπίστηκε κοντά στην πόλη Σαμαϊπάτα, στη Βολιβία.

Οι τοπικές Αρχές, με ανάρτησή τους στο Twitter, την Πέμπτη (17/12), επεσήμαναν:

«Στη νότια Σαμαϊπάτα, ανακαλύφθηκε μεταλλική δομή τεσσάρων όψεων ύψους περίπου τριών μέτρων, η οποία χαρακτηρίστηκε ως "μονόλιθος" σε πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Σε κάθε πλευρά του πλευρά, ο μονόλιθος φέρει επιγραφές σε διαφορετικές γλώσσες και μελετώνται για να προσδιορισθεί ποιο μήνυμα περιέχεται και από ποιον μπορεί να έχει σταλεί.

Το μυστήριο λύθηκε

Η προέλευση ορισμένων μονόλιθων έχει αποκαλυφθεί καθώς, στις ΗΠΑ, αρκετοί καλλιτέχνες έχουν διεκδικήσει την «πατρότητά» τους.

Μάλιστα, ο μονόλιθος που εντοπίστηκε στην έρημο της Γιούτα, έχει ήδη πωληθεί σε συλλογικότητα αντί του ποσού των 37.000 ευρώ.

Εκτός από τις ΗΠΑ και τη Βολιβία, άλλοι μονόλιθοι έχουν ανακαλυφθεί στη Ρουμανία, στην Ολλανδία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Γαλλία.

Tags:
Βολιβία, μονόλιθος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK