08:53 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Μονάδα της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας αφίχθη σε περιοχή της βόρειας Συρίας, προκειμένου να φέρει σταθερότητα στην ασταθή κατάσταση.

Ολοκληρώθηκε η άφιξη μιας μονάδας της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας, σε ένα κοινό ρωσικό-συριακό παρατηρητήριο στην πόλη Άιν Ίσα στη βόρεια Συρία.

Νωρίτερα, ο αντιναύαρχος Γιάτσεσλαβ Σίτνικ, αναπληρωτής επικεφαλής του Κέντρου Συμφιλίωσης για τη Συρία, του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, δήλωσε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης πως, η κατάσταση ήταν ασταθής στην περιοχή Άιν Ίσα και ότι είχαν σταλεί επιπλέον μονάδες της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας. προκειμένου να σταθεροποιηθεί.

Αργότερα, ο Ρώσος αντιναύαρχος ανακοίνωσε τον τερματισμό [έως ότου επιλυθεί η κατάσταση] της συνοδείας που εκτελεί η στρατιωτική αστυνομία στις μη στρατιωτικές μεταφορές στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Μ4 μεταξύ του Τελ Τάμερ και της Άιν Ίσα.

Πολύτιμη η ρωσική βοήθεια σύμφωνα με Σύριο στρατιωτικό

«Το καθήκον της διμοιρίας μου είναι να εμποδίσω τους παραστρατιωτικούς να διεισδύσουν προς την πόλη της Άιν Ίσα, καθώς και να παρακολουθήσουν τον αυτοκινητόδρομο Μ4. Με την άφιξη του ρωσικού στρατού, έγινε πολύ πιο εύκολο για εμάς, η κατάσταση επέστρεψε επιτέλους στο φυσιολογικό» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο διοικητής μιας συριακής στρατιωτικής διμοιρίας, που βρίσκεται σε παρατηρητήριο.

Tags:
στρατιώτες, περιπολία, Συριακός Στρατός, ρωσικό υπουργείο Άμυνας, Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία, Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης, ρωσικός στρατός, Ρωσία, Συρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK