12:44 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1071)
0 21
Βρείτε μας

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας υπέγραψε με την Ρωσία συμφωνία για την προμήθεια του εμβολίου Sputnik V, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις της αντιπροέδρου της χώρας, Ντέλσι Ροντρίγκες.

Η Βενεζουέλα υπέγραψε σύμβαση με τη Ρωσία για τον εμβολιασμό 10 εκατομμυρίων πολιτών με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V και αναμένει να ξεκινήσει τον εμβολιασμό του πληθυσμού το συντομότερο δυνατό, δήλωσε ο αντιπρόεδρος Ντέλσι Ροντρίγκες σε δημοσιογράφους.

«Η Βενεζουέλα μόλις υπέγραψε σύμβαση για την αγορά του εμβολίου Sputnik V. Βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο, έχει υπογραφεί σύμβαση για τον εμβολιασμό 10 εκατομμυρίων ανθρώπων» είπε.

«Αυτό είναι ένα ασφαλές εμβόλιο και είναι ένα βήμα μπροστά για εμάς. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον εμβολιασμό του πληθυσμού το συντομότερο δυνατό» πρόσθεσε η αξιωματούχος. 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών, η αποτελεσματικότητα του Sputnik V φτάνει στο 91,4%. Την ίδια ώρα, το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού, το EpiVacCorona, που ανέπτυξε το ερευνητικό κέντρο Vector, έχει εισέλθει στην τρίτη φάση των δοκιμών.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1071)
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK