00:56 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 03
Βρείτε μας

Νοσηλευτής σε νοσοκομείο της Ινδονησίας συνευρέθηκε ερωτικά με άλλον άνδρα που πάσχει από κορονοϊό και τώρα αντιμετωπίζουν κάθειρξη 10 ετών.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας νοσηλευτής στην Ινδονησία, ύστερα από την ανακάλυψη στοιχείων, που αποκαλύπτουν πως είχε ερωτική επαφή με άλλον άνδρα, ασθενή που νοσεί με κορονοϊό στο νοσοκομείο όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο ασθενής καυχήθηκε στον λογαριασμό του στο Twitter, ο οποίος πλέον είναι «κλειδωμένος», για την επαφή που είχε, παρουσιάζοντας «αυτό που υποστήριξε πως ήταν ένα στιγμιότυπο από τα ερωτικά μηνύματα μεταξύ του ζευγαριού, που περιελάμβανε λεπτομερείς συζητήσεις για λιπαντικά και το μέγεθος των γεννητικών τους οργάνων».

Ο ασθενής μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία από «αυτό που φαίνεται να είναι η προστατευτική στολή του νοσηλευτή που βρίσκεται στο πάτωμα», πιθανότατα επειδή ο νοσηλευτής την έβγαλε κατά τη διάρκεια της συνουσίας τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε μια τουαλέτα μέσα στο νοσοκομείο Wisma Atlet Emergency Hospital στην Τζακάρτα.

Όπως δήλωσε ο Ασέπ Γκουναγουάν, της Εθνικής Ένωσης Νοσηλευτών της Ινδονησίας, «Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ύποπτο συμβάν ομοφυολφιλικής σχέσης μεταξύ ενός υγειονομικού λειτουργού και ενός ασθενούς με COVID-19 στο νοσοκομείο Wisma Atlet Emergency Hospital».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι δύο άνδρες έχουν ταυτοποιηθεί και έχουν παραδεχτεί την πράξη τους.

Ενώ ο ασθενής συνεχίζει να παραμένει απομονωμένος, ο νοσηλευτής, ο οποίος έχει διαγωνστεί αρνητικός στον κορονοϊό, έχει παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές για τις περαιτέρω «νομικές διαδικασίες».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι άντρες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών εάν καταδικαστούν, βάσει του νόμου περί πορνογραφίας της Ινδονησίας.

Tags:
Τζακάρτα, νοσοκομείο, φυλάκιση, ασθενής, νοσηλευτές, νοσηλεία, ομοφυλόφιλος, Ινδονησία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK