04:43 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1882)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι αρχές της Νότιας Κορέας θα ζητούν από τους ξένους επισκέπτες που φτάνουν στη χώρα αρνητικά αποτελέσματα εξετάσεων για κορονοϊό από την ερχόμενη εβδομάδα.

Την κατάθεση αρνητικού διαγνωστικού τεστ για τον κορονοϊό θα ξεκινήσουν να ζητούν οι αρχές της Νότιας Κορέας από τους ξένους πολίτες που θα φτάνουν στη χώρα αεροπορικώς, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Το μέτρο σύμφωνα με τις πληροφορίες θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι αλλοδαποί θα πρέπει να κάνουν εξέταση αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR) κορονοϊού εντός 72 ωρών πριν από την άφιξή τους στη Νότια Κορέα, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, επικαλούμενο τον Οργανισμό Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Κορέας (KDCA).

Οι ξένοι επισκέπτες που θα φθάνουν στα λιμάνια της Νότιας Κορέας θα πρέπει να έχουν αρνητικό τεστ COVID-19 PCR από τις 15 Ιανουαρίου.

Το νέο κύμα περιορισμών για την καταπολέμηση της πανδημίας που εφαρμόζουν πολλές χώρες, συνδέεται με την εξάπλωση του νέου στελέχους του κορονοϊού που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο στα μέσα Δεκεμβρίου, το οποίο είναι 70% πιο μεταδοτικό από άλλες μεταλλάξεις του SARS-CoV-2.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1882)
Tags:
λιμάνια, ταξιδιώτες, πτήση, αεροδρόμιο, διάγνωση, SARS-CoV-2, COVID-19, κορονοϊός, Νότια Κορέα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK