00:20 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ενημέρωση για τις επιθέσεις που πραγματοποίησαν τρομοκράτες στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ στη Συρία πραγματοποίησε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Στοιχεία για επιθέσεις από την τρομοκρατική ομάδα Γιαμπχάτ αλ-Νούσρα στη ζώνη αποκλιμάκωσης στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, έδωσε στη δημοσιότητα ο υποναύαρχος Βιάτσεσλαφ Σίτνικ, αναπληρωτής επικεφαλής του Κέντρου Συμφιλίωσης για τη Συρία του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τον Ρώσο υποναύαρχο, οι τρομοκράτες βομβάρδισαν 23 φορές τη ζώνη αποκλιμάκωσης κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24ων ωρών.

Όπως δήλωσε ο Σίτνικ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης: «Καταγράψαμε 23 επιθέσεις από βομβαρδισμούς από τις θέσεις της τρομοκρατικής ομάδας Γιαμπχάτ αλ-Νούσρα στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ (συμπεριλαμβανομένων, σύμφωνα με τα στοιχεία της συριακής πλευράς, 16 επιθέσεις) στις επαρχίες της Ιντλίμπ (11 επιθέσεις), της Λατάκια (10 ), της Χάμα (1) και του Χαλεπίου (1)».

Tags:
επίθεση, τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατία, ρωσικό υπουργείο Άμυνας, Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία, Ρωσία, Χαλέπι, Λατάκια, Ιντλίμπ, Συρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK