05:30 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1886)
0 11
Βρείτε μας

Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας εξηγεί τι εννοούσε όταν έλεγε ότι «το να είσαι αναγκασμένος να φοράς μάσκα, είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» - δήλωση που αναμεταδόθηκε από τα ΜΜΕ, προκαλώντας αντιδράσεις.

Σάλο προκάλεσε η δήλωση Ελληνοαυστραλού ιδιοκτήτη γνωστής κρεπερί στην Αυστραλία σχετικά με την υποχρέωση των πολιτών να φορούν μάσκα, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας έναντι του κορονοϊού, με τον ίδιο, στη συνέχεια, να σπεύδει να εξηγήσει τι εννοούσε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η «The Greek Herald», ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, Νικ Κονδύλης, ιδιοκτήτης του «Love Crepe» -με κρέπες φτιαγμένες με ελληνικές παραδοσιακές συνταγές- ανήρτησε story στο Instagram, όπου δήλωνε ότι «το να είσαι αναγκασμένος να φοράς μάσκα, είναι έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα».

Ο ίδιος, μετά την έκταση που έλαβε το θέμα σε ξένα ΜΜΕ, προέβη σε διευκρινίσεις για το βίντεο που δημοσίευσε, το οποίο σημειωτέον έχει πλέον διαγραφεί.

Σε νέο βίντεό του που δημοσίευσε στη σελίδα της κρεπερί στο Facebook, ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας αφού ζήτησε «συγγνώμη» από το προσωπικό που απασχολεί στην επιχείρησή του για το στιγμιότυπο που δημοσιοποίησε, και στο οποίο οι εργαζόμενοι δεν φορούσαν μάσκα, δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλει κανέναν.

«Κυκλοφόρησε φωτογραφία με όλο μου το προσωπικό. Δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω αυτή τη φωτογραφία, αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό» σημείωσε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

«Εάν φοράτε μάσκα, μια χαρά, αλλά εάν το κάνετε και αγγίζετε το πρόσωπό σας, παρακαλώ να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής, γιατί θεωρώ ότι είναι αηδιαστικό» είπε ακόμη και συμπλήρωσε: «Οι άνθρωποι που φορούν μάσκες, δεν τις πλένουν, τις πιάνουν με τα χέρια τους και τις αφήνουν σε όλο το γκισέ. Έτσι διασπείρεται (σ.σ. ο ιός)».

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1886)
Tags:
μάσκες, Αυστραλία, μάσκα, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK