04:27 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Βίντεο που προσπαθεί να προσελκύσει νέους και νέες στον στρατό της Κίνας αποκάλυψε λεπτομέρειες του νέου βομβαρδιστικού της χώρας, H-20.

Το νέο βομβαρδιστικό αεροσκάφος της Κίνας, το H-20, παρουσιάζει για μια μικρή στιγμή, ένα βίντεο της Πολεμικής Αεροπορίας του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLAAF).

Το βίντεο που έχει σκοπό να προσελκύσει νέους και νέες να ακολουθήσουν στρατιωτική επαγγελματική καριέρα, δημοσιεύτηκε την Τρίτη στο YouTube από έναν λογαριασμό που αναγνωρίστηκε πως, ανήκει στον Κινέζικο Κεντρικό Τηλεοπτικό Σταθμό (CCTV).

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, παρουσιάζεται η φανταστική ιστορία ενός νεαρού, που ονειρεύεται να κατακτήσει τη δόξα στους ουρανούς ως πιλότος της κινέζικης πολεμικής αεροπορίας.

Παρουσίαση μαχητικών αεροσκάφων της Κίνας και αναφορά στην ιστορία

Το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο έχει δημιουργηθεί από υπολογιστή και επικεντρώνεται στο μαχητικό αεροσκάφος Chengdu J-20, το οποίο αντιστοιχεί στο μαχητικό F-22 Raptor των ΗΠΑ, αλλά περιλαμβάνει επίσης και άλλα κινέζικα μαχητικά αεροσκάφη, όπως το J-10.

Μια αξιοσημείωτη σκηνή παρουσιάζει τη στρατιωτική δράση της PLAAF κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας, όταν οι Κινέζοι στρατιώτες σχημάτισαν το Λαϊκό Εθελοντικό Στρατό υπό τη διοίκηση της Βόρειας Κορέας και τα προηγμένα νέα MiG-15 της PLAAF αντιμετώπισαν τα αμερικανικά μαχητικά.

Ωστόσο, στο τέλος, οι θεατές ανταμείβονται με μια φευγαλέα ματιά ενός μυστηριώδους προηγμένου αεροσκάφους κρυμμένου κάτω από ένα σεντόνι. Το πλήρες αεροσκάφος δεν είναι ορατό και αυτή η εικόνα είναι επίσης δημιούργημα υπολογιστή και όχι μια πραγματική εικόνα ενός ολοκληρωμένου H-20.

Ωστόσο, ο πειρασμός, ο οποίος περιλαμβάνει μια στιγμή κατά την οποία η μύτη αποκαλύπτεται καθώς το σεντόνι αρχίζει να υποχωρεί, υποδηλώνει ότι προηγούμενες αναφορές για το ότι το H-20 αντιγράφει το σχέδιο «ιπτάμενου φτερού», που έχει το βομβαρδιστικό B-2 των ΗΠΑ και του επερχόμενου B -21 Raider, ήταν ακριβείς.

Οτιδήποτε άλλο μπορεί να ειπωθεί για το H-20 είναι υποθετικό, αλλά το περίγραμμα του αεροσκάφους κάτω από το φύλλο που δημιουργείται από υπολογιστή, υποδηλώνει πως θα έχει δύο κινητήρες, όπως έχει το B-2.

Το τέλος του βίντεο συνεχίζει από εκεί που είχε τελειώσει ένα άλλο βίντεο προώθησης του 2018 - ένα βίντεο που έμοιαζε με διαφημιστικό του 2015 από την αμερικανική Northrop Grumman για να παρουσιάσει το B-21.

Εικόνα από βίντεο του Κινέζικου στρατού για το νέο βομβαρδιστικό H-20
© Φωτογραφία : Sputnik Screenshot
Εικόνα από βίντεο του Κινέζικου στρατού για το νέο βομβαρδιστικό H-20

Οι πραγματικές παρουσιάσεις τόσο του H-20 όσο και του αμερικανικού B-21 φαίνεται πιθανό πως θα γίνουν φέτος, σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές. Και τα δύο αεροσκάφη θα είναι αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας, ικανά να μεταφέρουν συμβατικές και πυρηνικές βόμβες καθώς και πυραύλους.

Το κινέζικο βομβαρδιστικό που βασίστηκε σε σοβιετικό αεροσκάφος

Το μόνο υπάρχον βομβαρδιστικό μεγάλης εμβέλειας της Κίνας, το Xian H-6, είναι μια πολύ τροποποιημένη έκδοση του σοβιετικού Tu-16 Badger της δεκαετίας του 1960 με μόνο το μισό φερόμενο εύρος 5.000 μιλίων του επικείμενου H-20. Ωστόσο, ο στρατός της Κίνας, έχει αποκτήσει σημαντικά πλεονεκτήματα από το H-6, προσαρμόζοντας το για διάφορους ρόλους, συμπεριλαμβανομένης της θαλάσσιας περιπολίας και τη μεταφορά πολύ μεγάλων ωφέλιμων φορτίων, όπως αεροσκάφη και βαλλιστικούς πυραύλους που εκτοξεύονται στον αέρα.

Φήμες έχουν επίσης εμφανιστεί για ένα δεύτερο βομβαρδιστικό αεροσκάφος που αναπτύσσεται στην Κίνα, το οποίο ονομάστηκε προσωρινά J / H-XX, αλλά μέχρι τώρα λίγα είναι γνωστά για το αεροσκάφος.

Tags:
βίντεο, Πολεμική Αεροπορία, στρατηγικό βομβαρδιστικό, βομβαρδιστικά, βομβαρδιστικό, μαχητικό αεροσκάφος, αεροσκάφος, αεροπορία, Κίνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK