00:29 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 21
Βρείτε μας

Η καταιγίδα «Φιλομένα» που έπληξε την Ισπανία, προκάλεσε σημαντική χιονόπτωση στην Ισπανία, με τους ειδικούς να κάνουν λόγο για τη μεγαλύτερη των τελευταίων 50 ετών. Εντούτοις, υπήρξαν και κάποιοι που αμφέβαλαν για το εάν το χιόνι αυτό ήταν όντως αποτέλεσμα φυσικών παραγόντων.

Την... υπόσταση του χιονιού που έφερε η πρόσφατη κακοκαιρία στην Ισπανία αμφισβητεί γυναίκα.

Η εν λόγω γυναίκα από την Ισπανία έσπευσε να δημοσιεύσει βίντεο με τα αποδεικτικά στοιχεία του ισχυρισμού της. Στο βίντεο φέρεται να παίρνει λίγο από το χιόνι που έχει πέσει στο μπαλκόνι της, δοκιμάζοντας να προκαλέσει το λιώσιμό του με έναν αναπτήρα. Εντούτοις, το χιόνι αντί να λιώσει, φαίνεται να αλλάζει χρώμα και να γίνεται μαύρο, με την ίδια να τονίζει ότι η καμένη ουσία μυρίζει σαν πλαστικό.

«Όπως μπορείτε να δείτε, δεν λιώνει, ανεξάρτητα από το πόση φωτιά βάζω και γίνεται μαύρο. Και μυρίζει σαν καμένο πλαστικό. [...] Συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν, ελέγξτε το και οι ίδιοι» ακούγεται να λέει η ίδια. 

​Αρκετοί χρήστες του Twitter απάντησαν περιπαιχτικά στην ανάρτηση της γυναίκα, ενώ άλλοι έσπευσαν να ερμηνεύσουν το φαινόμενο, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για μια φυσιολογική αντίδραση, αναφέροντας ότι το μαύρο χρώμα οφείλεται στη διαδικασία χημικής εξάχνωσης όταν η ύλη μετατρέπεται από στερεά κατάσταση σε αέρια, παρακάμπτοντας το υγρό στάδιο.

Tags:
χιόνια, χιόνι, Ισπανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK