01:29 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1939)
0 10
Βρείτε μας

Η καγκελάριος Μέρκελ φέρεται να τάσσεται υπέρ της διατήρησης των αυστηρών μέτρων του lockdown για ακόμα οκτώ έως 10 εβδομάδες.

«Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ πιστεύει ότι η χώρα θα πρέπει να διατηρήσει το αυστηρό lockdown για οκτώ έως 10 εβδομάδες» σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild».

Χθες, Δευτέρα, τέθηκαν σε ισχύ νέοι αυστηρότεροι περιορισμοί στη Γερμανία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Τα νέα μέτρα προβλέπουν όριο στις ιδιωτικές συναντήσεις, περιορισμούς στα ταξίδια σε συγκεκριμένες περιοχές με υψηλό αριθμό κρουσμάτων και δύο αρνητικά τεστ κορονοϊού σε όσους φτάνουν στη Γερμανία από περιοχές υψηλού κινδύνου.

«Εάν δεν μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε αυτή τη μετάλλαξη του κορονοϊού από τη Βρετανία, τότε θα έχουμε δεκαπλάσια επίπτωση μέχρι το Πάσχα» φέρεται να δήλωσε η Μέρκελ κατά τη συνεδρίαση επιτροπής για την εσωτερική πολιτική, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η εφημερίδα.

Ενώ επισήμανε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ότι η χώρα χρειάζεται «ακόμη οκτώ έως 10 εβδομάδες αυστηρών μέτρων».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχουν καταγραφεί 1,94 εκατομμύρια κρούσματα κορονοϊού, ενώ έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 42.000 άνθρωποι.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1939)
Tags:
Bild, Βερολίνο, Άνγκελα Μέρκελ, μετάλλαξη, κρούσματα, Γερμανία, lockdown, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK