05:34 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Την περασμένη Δευτέρα, το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap μετέδωσε ότι o στρατός της Νότιας Κορέας είχε ενδείξεις για στρατιωτική παρέλαση αργά τη νύχτα της Κυριακής στη Βόρεια Κορέα, επισημαίνοντας ότι επρόκειτο είτε για συνεδρίαση του κόμματος είτε για στρατιωτική άσκηση σε εξέλιξη.

Επίθεση στη Νότια Κορέα εξαπέλυσε με δήλωσή της η Κιμ Γιο Γιονγκ, αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, για τις πληροφορίες για στρατιωτική παρέλαση στην Πιονγκιάνγκ, όπως μετέδωσε το βορειοκορεατικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

«Υπάρχουν πάνω από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο αλλά μόνο η Νότια Κορέα, της οποίας το στρατιωτικό όργανο κάνει γνωστή την εχθρική της συμπεριφορά, χρησιμοποιώντας φράσεις όπως "σύλληψη γεγονότος" και "ακριβής παρακολούθηση". Όσο για τους "πανηγυρισμούς στον Βορρά", ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει επανειλημμένα δηλώσει, ότι στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις για τον εορτασμό του 8ου συνεδρίου του Εργατικού Κόμματος της Κορέας» αναφέρεται στη δήλωση της Κιμ.

Όπως επισήμανε η αδελφή του Βορειοκορεάτη ηγέτη, οι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν από τις Αρχές της Νότιας Κορέας είναι «ξεκάθαρη ένδειξη επιθετικής προσέγγισης προς τους συμπατριώτες στον Βορρά». 

«Πραγματοποιούμε μόνο μια στρατιωτική παρέλαση στην πρωτεύουσα, όχι στρατιωτικές ασκήσεις που έχουν στόχο κάποιον ή για να εκτοξεύσουμε κάτι. Γιατί κουράζονται να παρακολουθούν τι συμβαίνει στον Βορρά. Οι Νότιοι είναι πραγματικά περίεργοι άνθρωποι για να τους καταλάβεις. Είναι ηλίθιοι και πρώτοι στην παγκόσμια λίστα για κακή συμπεριφορά, καθώς ενδιαφέρονται μόνο για πράγματα που προκαλούν γέλιο σε όλο τον πλανήτη» υποστήριξε η Κιμ Γιο Γιονγκ.

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK