15:59 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Χωριστές συναντήσεις με την Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, θα έχουν σήμερα ο Πρόεδρος της Κύπρου και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης.

Με την Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, θα έχουν σήμερα, χωριστές, συναντήσεις ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ, ενημέρωσε πως οι συναντήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της ενημέρωσης που θα παρέχει η Ειδική Αντιπρόσωπος στο Συμβούλιο Ασφαλείας την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Θα συναντηθεί με τους δύο ηγέτες πριν από την ενημέρωση που θα κάνει προς το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ την επόμενη εβδομάδα για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και την Αποστολή Καλών Υπηρεσιών του ΟΗΕ στην Κύπρο» είπε.

Ο προγραμματισμός θέλει την κα Ελίζαμπεθ Σπέχαρ να συναντάται με τον Νίκο Αναστασιάδη στις 09:00 και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη στις 11:30.

Σημειώνεται πως προ ημερών είχε πραγματοποιηθεί ακόμη ένας γύρος πολύωρων συναντήσεων των κ.κ. Αναστασιάδη και Τατάρ με την ειδική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες για το Κυπριακό Τζέιν Χολ Λουτ.

Tags:
ΟΗΕ, κατεχόμενα, Τουρκία, Κύπρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK