00:51 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) και η βραζιλιάνικη φαρμακευτική εταιρεία «Uniao Quimica» ανακοίνωσαν την έναρξη εμβολιασμού του πληθυσμού της Βραζιλίας με το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού Sputnik V.

Σύμφωνα με ανάρτηση του λογαριασμού του ρωσικού εμβολίου στο Twitter, το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) και η βραζιλιάνικη φαρμακευτική εταιρεία «Uniao Quimica»  ξεκίνησαν τον εμβολιασμό του πληθυσμού της Βραζιλίας με το Sputnik V.

«Το RDIF και η Uniao Quimica ξεκινούν τον εμβολιασμό του πληθυσμού της Βραζιλίας με τον Sputnik V. Οι πρώτοι 20 Βραζιλιάνοι που εργάζονται στην πρεσβεία στη Ρωσία έχουν ήδη εμβολιαστεί» αναφέρει η δήλωση.

Το ρωσικό ταμείο αναμένεται να παραδώσει 10 εκατομμύρια δόσεις του Sputnik V στη Βραζιλία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, με 150 εκατομμύρια δόσεις να προγραμματίζονται συνολικά για το 2021.

Η «Uniao Quimica» ξεκίνησε την παραγωγή του ρωσικού εμβολίου Sputnik V στη Βραζιλία τον Ιανουάριο, με εφαρμογή χορήγηση έκτακτης ανάγκης που αναμένεται αυτήν την εβδομάδα.

Tags:
Βραζιλία, Ρωσία, εμβολιασμός, COVID-19, κορονοϊός, εμβόλιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK