17:46 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με τη συμμετοχή της Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, της διευθύνουσας συμβούλου του ΔΝΤ θα διεξαχθεί το διήμερο Φόρουμ Gairad στη Μόσχα της Ρωσίας.

Με τη συμμετοχή της Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, της διευθύνουσας συμβούλου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), θα πραγματοποιηθεί το διήμερο φόρουμ Gaidar, το οποίο θα ξεκινήσει τη Μόσχα την Πέμπτη.

Εκτός από την επικεφαλής του ΔΝΤ, πολλοί άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι και στελέχη επιχειρήσεων θα απευθυνθούν στο Φόρουμ, συμπεριλαμβανομένου του Ρώσου πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν, της Κυβερνήτριας της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας Ελβίρα Ναμπιουλίνα και του Ρώσου προέδρου της Υπηρεσίας Λογαριασμών Αλεξέι Κούντριν.

Φέτος, η εκδήλωση έχει τίτλο «Ρωσία και ο κόσμος μετά την πανδημία». Η ατζέντα του Φόρουμ περιστρέφεται γύρω από την ψηφιοποίηση, τα κρυπτονομίσματα, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την υγειονομική περίθαλψη.

Το φόρουμ Gaidar τιμά τον πρώην Ρώσο πολιτικό και οικονομολόγο Γιέγκορ Γκαϊντάρ, ο οποίος διαμόρφωσε την οικονομική μετάβαση της χώρας του στην δεκαετία του 1990 μέσω μιας σειράς μεταρρυθμίσεων.

Tags:
κρυπτονομίσματα, Μόσχα, Φόρουμ, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, ΔΝΤ, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK