Η ποινή της φυλάκισης για τέσσερις μήνες επιβλήθηκε σε 52 πρώην καθηγήτρια Βιολογίας από το Αρκάνσας των ΗΠΑ, αφού ομολόγησε την κατ' επανάληψη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος 17χρονης μαθήτριας.
Μέχρι το φθινόπωρο του 2019, η 52χρονη δίδασκε το μάθημα της Βιολογίας στο πλαίσιο ενός προγράμματος κατ' οίκον εκπαίδευσης που υλοποιούσε εκκλησία.Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, πάστορας επικοινώνησε με την αστυνομία, προκειμένου να καταθέσει ότι σύμφωνα με ενημέρωση που είχε από γονέα, η εν λόγω καθηγήτρια διατηρούσε μια ανάρμοστη σχέση με μαθήτρια που συμμετείχε στο πρόγραμμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η «Daily Mail», η αστυνομία επικοινώνησε με την 17χρονη μαθήτρια, η οποία επιβεβαίωσε ότι η ίδια και η καθηγήτρια Βιολογίας είχαν ερωτική σχέση.
Η μαθήτρια έκανε λόγο για περίπου 20 περιπτώσεις κατά τις οποίες η καθηγήτρια ασέλγησε σε βάρος της, με την ίδια, όπως είπε, να έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να λήξει τη σχέση, αλλά η καθηγήτρια την απειλούσε ότι θα αυτοκτονούσε.
Η 52χρονη συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2019 με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)