01:10 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από καθηγήτρια Βιολογίας έπεσε 17χρονη μαθήτρια από το Αρκάνσας των ΗΠΑ. Η 52χρονη παραδέχθηκε την ενοχή της και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών.

Η ποινή της φυλάκισης για τέσσερις μήνες επιβλήθηκε σε 52 πρώην καθηγήτρια Βιολογίας από το Αρκάνσας των ΗΠΑ, αφού ομολόγησε την κατ' επανάληψη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος 17χρονης μαθήτριας. 

Μέχρι το φθινόπωρο του 2019, η 52χρονη δίδασκε το μάθημα της Βιολογίας στο πλαίσιο ενός προγράμματος κατ' οίκον εκπαίδευσης που υλοποιούσε εκκλησία. 

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, πάστορας επικοινώνησε με την αστυνομία, προκειμένου να καταθέσει ότι σύμφωνα με ενημέρωση που είχε από γονέα, η εν λόγω καθηγήτρια διατηρούσε μια ανάρμοστη σχέση με μαθήτρια που συμμετείχε στο πρόγραμμα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η «Daily Mail», η αστυνομία επικοινώνησε με την 17χρονη μαθήτρια, η οποία επιβεβαίωσε ότι η ίδια και η καθηγήτρια Βιολογίας είχαν ερωτική σχέση. 

Η μαθήτρια έκανε λόγο για περίπου 20 περιπτώσεις κατά τις οποίες η καθηγήτρια ασέλγησε σε βάρος της, με την ίδια, όπως είπε, να έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να λήξει τη σχέση, αλλά η καθηγήτρια την απειλούσε ότι θα αυτοκτονούσε. 

Η 52χρονη συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2019 με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης. 

 

Tags:
σεξουαλική κακοποίηση, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK