Τον διορισμό του Ειδικού Συντονιστή για τον Λίβανο, Γιαν Κούμπις, ως νέου Ειδικού Απεσταλμένου για τη Λιβύη, υποστήριξε το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε διπλωματική πηγή στο πρακτορείο Sputnik.
«Το Συμβούλιο Ασφαλείας υποστήριξε το διορισμό του Γιαν Κούμπις ως Ειδικού Απεσταλμένου της Λιβύης» ανέφερε η πηγή την Παρασκευή. Νωρίτερα, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες έστειλε επιστολή στο Συμβούλιο Ασφαλείας, μέσω της οποίας ενημέρωσε για την πρόθεση να διορίσει τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών της Σλοβακίας, Κούμπις, ως Ειδικό Απεσταλμένο της Λιβύης.
Ο Γιαν Κούμπις θα αντικαταστήσει την Ειδική Απεσταλμένη, Στέφανι Ουίλιαμς, η οποία υπηρέτησε στη θέση μετά την παραίτηση του Γασάν Σαλαμέ τον Μάρτιο.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)