11:58 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ήρθαν σε επαφή έπειτα από ένα αποτυχημένο ραντεβού στα τυφλά των φίλων τους και από εκείνη τη στιγμή, έμειναν για πάντα μαζί.

Καμιά φορά, ένα χωρισμός που πόνεσε πολύ μπορεί να οδηγήσει σε μία σειρά πραγμάτων που θα μας φέρουν ενώπιον εμπειριών που δεν θα αλλάζαμε με τίποτα, μία βόλτα που δεν θέλουμε να κάνουμε μπορεί να μας ανταμείψει με μία μοναδική στιγμή, μία γνωριμία τελείως απρόσμενη μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής... Αυτό συνέβη στην περίπτωση της Ναόμι Λιούις, μιας 41χρονης δασκάλας από τη Βρετανία που χωρίς να το περιμένει, γνώρισε το άλλο της μισό. 

Η ίδια διηγείται την ιστορία της στη βρετανική εφημερίδα «Guardian».

Το 2005, η ίδια είχε μόλις χωρίσει και μετακομίσει σε ένα νέο διαμέρισμα, στο ίδιο κτίριο που έμενε και η φίλη της Σάφρον. 

Η Σάφρον πήγε σε ένα ραντεβού στα τυφλά, σε μάθημα χορού σάλσα, που δεν εξελίχθηκε καλά. 

Την επόμενη φορά, η Ναόμι συνόδεψε τη Σάφρον στο μάθημα σάλσα, αν και η ίδια δεν ήθελε αρχικά. Αντίστοιχα, και το ραντεβού της Σάφρον είχε φέρει μαζί του έναν φίλο του. 

Αν και η Σάφρον επέμεινε, η Νάομι θεωρούσε ότι ο φίλος του ραντεβού της δεν ήταν ο «τύπος» της. 

Είχε άδικο. Όταν άρχισαν να συζητούν, ανακάλυψαν ότι οι δυο τους είχαν πολλά κοινά.

Όταν ο Χιού πήγε στην τουαλέτα, η Ναόμι είπε στη φίλη της ότι κάποια ημέρα οι δυο τους θα παντρευτούν. 

Είχε δίκιο. Αρχικά έγιναν φίλοι, παρακολούθησαν κάποια μαθήματα χορού μαζί και τελικά αποφάσισαν να βγουν και το πρώτο ραντεβού τους. Από εκείνη την ημέρα έγιναν ζευγάρι, παντρεύτηκαν, έκαναν δύο παιδιά. 

Η Ναόμι σήμερα νιώθει τυχερή που γνώρισε τον Χιού τη δεδομένη στιγμή. 

«Αυτό που αγαπώ περισσότερο σε αυτόν είναι ότι είναι πολύ ευγενικός και γενναιόδωρος και συνέχεια σκέφτεται τους άλλους ανθρώπους» λέει η Ναόμι. 
Tags:
ζευγάρι, έρωτας, σχέση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK